Nakamure-Tome Demo Dag

 Gibas | Sluiswachter 20b, 3861 SN te Nijkerk

 23 mei 2024 om 13:30 tot 17:00

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen, boeiende projecten, live demonstraties en een schat aan informatie tijdens dit event.

Wat kun je verwachten?

AI-gestuurde Verspaning processen:
– Leer over de laatste technologieën die kortere insteltijden mogelijk maken, met eenvoudige bediening via intuïtieve interfaces.

Live demonstraties:
– Verspaning op onze Nakamura MX-100: Ontdek de nieuwste mogelijkheden op het gebied van verspaning.
– Verspaning op onze JX200: Ervaar simultaan frezen in actie en zie hoe deze machine complexe bewerkingen aankan.
– Pinch turning: Ontdek hoe deze methode zorgt voor stabielere werkstukken en snellere bewerkingen.
– Verspaning op onze SC-100X²: Bekijk deze compacte en supersnelle 2-turret machine tot wel 87% sneller dan een normale 1-turret machine
– Nakamura WY-150 oscillation cutting: Leer over de voordelen van oscillation cutting, inclusief het verminderen van verstrikte spanen en krassen op werkstukken.

Projecten in opbouw: bekijk verschillende lopende projecten, zoals toolwissel, schuurapplicaties en Fanuc belading met automatische magazijnen.

Gasten van samenwerkingspartners:
Maak kennis met de Magic 65 van Top Automazioni en laat je informeren door een expert over ESPRIT CAM. We zorgen voor voldoende tijd en ruimte voor interactie, zodat u dieper kunt ingaan op de materie en specifieke vragen kunt stellen. Registratie is gratis, maar plaatsen zijn beperkt. Meld je dus snel aan om je plek te reserveren.