09/01/20

30 januari ZOLLER-HEIDENHAIN-ESPRIT WORKSHOP

Het doel van de workshop is om meer inzicht te geven in de oplossingen die er zijn om het proces van tekening tot gereed product verder te integreren. In de workshop demonstreren we de koppelingen tussen de verschillende stappen van CAM, gereedschapvoorinstellen, gereedschapbeheer, verspanen en meten in de machine.

22/12/19

Een gezond, voorspoedig en succesvol 2020!

LCMC wenst haar klanten en relaties een voorspoedig en succesvol 2020!

15/05/19

“Green machine”, wij wijzen u duurzaam de weg!

LCMC helpt uw klimaatdoelstellingen realiseren. Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden om uw productieproces energiezuinig te maken. Goed voor u en goed voor het milieu.

30/03/19

ESPRIT adviseert gereedschapskeuze

ESPRIT adviseert bij het berekenen van verschillende strategieën welke uitsteeklengte noodzakelijk is voor het botsingsvrij bewerken van een onderdeel. Het voordeel hierbij is dat er niet eerst hoeft te worden gesimuleerd maar direct een rapportage beschikbaar is met een advies welk gereedschap nodig is voor de gekozen bewerking. Dit resulteert in reductie in werkvoorbereidingstijd.

08/01/19

ProfitMilling

Profitmilling reduceert cyclustijden tot 75% en verlengt standtijden van gereedschappen tot 500%. ESPRIT introduceert het revolutionaire en gepatendeerde “Profitmilling”. Profitmilling kenmerkt zich door de uitvoering van bewerkingen die op basis van het maximale contactvlak een schillende beweging maken. Er wordt hierdoor bereikt dat het gereedschap de volledige snijlengte benut, Verder wordt de voeding van het […]

Bedrijfsprofiel LCMC


Less Clicks More Chips

LCMC stelt tot doel, hoe kan het ook anders, om het aantal handelingen binnen verspanende bedrijven, voordat een onderdeel op een bewerkingscentrum kan worden geproduceerd, tot een minimum te beperken.
Top