02/03/24

TechniShow 2024

Bezoek LCMC op de TechniShow Hal 12.C062 Op de TechniShow demostreert LCMC de nieuwste ESPRIT software “powered by AI”!

14/02/24

“Green machine”, wij wijzen u duurzaam de weg!

LCMC helpt uw klimaatdoelstellingen realiseren. Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden om uw productieproces energiezuinig te maken. Goed voor u en goed voor het milieu.

01/03/24

ESPRIT adviseert gereedschapskeuze

ESPRIT adviseert bij het berekenen van verschillende strategieën welke uitsteeklengte noodzakelijk is voor het botsingsvrij bewerken van een onderdeel. Het voordeel hierbij is dat er niet eerst hoeft te worden gesimuleerd maar direct een rapportage beschikbaar is met een advies welk gereedschap nodig is voor de gekozen bewerking. Dit resulteert in reductie in werkvoorbereidingstijd.

08/01/24

ProfitMilling

Profitmilling reduceert cyclustijden tot 75% en verlengt standtijden van gereedschappen tot 500%. ESPRIT introduceert het revolutionaire en gepatendeerde “Profitmilling”. Profitmilling kenmerkt zich door de uitvoering van bewerkingen die op basis van het maximale contactvlak een schillende beweging maken. Er wordt hierdoor bereikt dat het gereedschap de volledige snijlengte benut, Verder wordt de voeding van het […]

Bedrijfsprofiel LCMC


Less Clicks More Chips

LCMC stelt tot doel, hoe kan het ook anders, om het aantal handelingen binnen verspanende bedrijven, voordat een onderdeel op een bewerkingscentrum kan worden geproduceerd, tot een minimum te beperken.
Top