Over LCMC

bedrijfsprofiel lcmc cad/cam software

LCMC – CAD/CAM Software

LCMC stelt tot doel, hoe kan het ook anders, om het aantal handelingen binnen verspanende bedrijven, voordat een onderdeel op een bewerkingscentrum kan worden geproduceerd, tot een minimum te beperken.

De onderneming biedt haar klanten ondersteuning in de vorm van advies, installatie, training en onderhoud. De specialismen welke binnen LCMC aanwezig zijn richten zich op multitask-machines en het implementeren van CADCAM het bijzonder. Hierdoor ontstaat een gesloten informatiestroom met niet alleen de geprognotiseerde bewerkingen en bijbehorende cycli maar ook de terugkoppeling over de gerealiseerde bewerkingstijden.

De onderneming bouwt voort op de jarenlange ervaring van de oprichters in de verspaning in het algemeen en met de toonaangevende ESPRIT CAD/CAM software in het bijzonder.

Klanten van LCMC kunnen vertrouwen op vakinhoudelijke kennis, directe communicatie en korte lijnen waardoor de continuïteit van bedrijven die met ESPRIT werken gewaarborgd is. Naast ESPRIT ondersteunt LCMC ook de Type3 graveersoftware. Type3 is al jaren een begrip bij professionele graveurs en bedrijven die met artistieke vormen, stempels en matrijzen werken. Binnen de Type3 software familie bevinden zich oa. TypeEdit voor CNC graveren en Lasertype voor het laser graveren.